Saturday, November 8, 2014

Hallitus haluaa lietsoa pelkoa ja suojella Talvivaaran terroristeja

http://finnsanity.blogspot.fi/2014/11/hallitus-haluaa-lietsoa-pelkoa-ja.html
Pelko on avainsana, jota poliitikot haluavat lietsoa suomalaisiin.

Suomalaiset alistuvat ja Talvivaara on seuraamus tästä.
  

Kouluissa ja valtamediassa meille opetetaan että totteleminen on tärkeämpää kuin ihmisarvo. Eliitin hegemonia on selkeää. Suomalaiset eivät ymmärrä kuinka hysteerisiä, pelkoa lietsovia ja ylireagoivia suomalaiset poliitikot ja poliisijohtajat ovat kun vaarattomilta ei-oikeistolaisilta suomalaisilta otetaan lippukeppejä pois perustuslain vastaisesti vain yhden mielenosoittajan kopautettua yhdessä mielenosoituksessa ohuella kepillä poliisin kypärää. Muualla Euroopassa mielenosoittajat ja poliisien toleranssirajat ovat aivan eri maata.


Talvivaaran katastrofi ei ole vahinko vaan eliitin harkittua terroria ja poliittinen operaatio: virkamiehet ja professorit sallivat tietoisesti Talvivaaran toistuvat valheet ja väärennökset.
  
Pekka Perä on valtion suojelema terroristi jotta suomalaiset lannituisivat toistuville suurfirmojen huijauksille.  

- Ne haluaa suojella pekka perää. miettikääs jos toi firma ois jenkki ja TTIP olis voimas. ei riittäs 2,5 miljardia niinkus ny. firma haluais valtiolta korvauksia saamatta jääneestä voitosta ja maksettas koska käräjät käytäs firman tuomareilla ja firman kirjottamalla lailla. - Auvo Rouvinen 

  • Talvivaaraa käsitellyssä ohjelmassa oli eilen illalla erikoinen " paljastus ". Tohtori tulee tv ohjelmaan paljastamaan, että heillä tutkijoilla on ollut tiedossa suurentuneet ympäristökatastroffin ainekset jo pitkään. Mutta he eivät ole sitä saattaneet julkiseksi koska se olisi voinut haitata yritys neuvotteluja. Missä on tieteentekijöiden vastuu ? Katastrofi tai ympäristö rikos voi siis tällä tulkinnalla tapahtua mutta siitä ei tarvi ilmoittaa kenellekään. Mutta sitten sitä tullaan tv lähetykseen julistamaan. Mikäli professori työryhmä on tällainen asenne, että yrityksen etu menee ympäristön ja kansalaisten edun edelle niin olemme huolestuttavalla tasolla yhteisessä vastuussamme. Voi aikoja voi tapoja. - Korhonen  • Talvivaaran uraanilaitos sijaitsee kipsisakka-altaiden vieressä – viranomaiset eivät ole arvioineet riskejä

http://www.suomenluonto.fi/sisalto/artikkelit/talvivaaran-uraanilaitos-sijaitsee-kipsisakka-altaiden-vieressa-viranomaiset-eivat-ole-arvioineet-riskeja/No comments:

Post a Comment